Украинский Гарик 84

Владислав Красса
Український Ґарик 84

За мотивами І. Губермана

Безглуздо йти на танк з одним ножем
(Бо треба мати ще хоча б гранату).
Ну що ти вдієш голим куражем?
Але, як дуже хочеться, то варто.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".