По Kонфуцiю

Григорий Божок
Воля  й  право  в  Україні,

Люд  в  труді  завзятий,

Тут  соромся  бути  бідним

Й  пишайся  багатством.


Право  сили  процвітає

А  народ  під  гнітом,

Тут  соромся  бути  знатним

І  в  багатсві  жити.

1.12. 2014р.Річниця  референдуму
за  незалежність  України(90,32% «за»)

*Фото  з  Інтернет