Звернення

Георгий Грищенко
Відшукай моє кохання,
Відшукай мою любов,
Це одне моє прохання,
Що лунає знов і знов.

Може ти мене не чуєш,
Бо не кажеш так чи ні,
Час життя мого марнуєш,,
Навіваєш сни сумні.

Я звертаюся до тебе,
Доле, доленька моя,
Щось робити тобі треба,
Щоб радів життю і я.
               
А не тільки мій сусіда,
Що вже мав аж трьох дружин,
Були Надя, Катя й Ліда,
А я досі ще один.

Так до доленьки звертався
Молодий іще бідняк,
Оженитися старався,
Не виходило ніяк.

Знали б всі, що він заможний,
І дружина би знайшлась,
На такого він не схожий,
Тож женитися і зась.
01.12.15.