а рамонлар

Рахим Карим
;а;рамонлар кўп эди аввал,-
Улу; Ватан урушидан сўнг…
;а;рамонлар пайдо бўлдилар,
;алол ме;нат ;илиб, кутиб тонг.

;а;рамонлар кўпайиб ;олди,
Уруш, жанжал, ин;илоб сабаб!
;а;рамонлар камро; бўлсайди,-
Яшолсайди урушмай одам!!!