Аз сый древо неплодное...

Виталий Евграфов
* * *
Аз сый древо неплодное, Господи,
Сокрушений плода не ношу отнюд
И страшуся души посечения,
И боюся огня негасимаго.

Темже Тя молю, Бога Всевышняго:
Прежде оныя нужды помилуй мя,
Обрати и спаси от погибели
И от мук посреде сени смертныя.


Аз сый - я существующее