Щире серце

Николай Иванович Мельник
Всім волонтерам присвячую!
І особисто Якименко Галі
……….
Щире  серце яке треба мати?
Все словами не можна сказати,
Та в тривогах як рідна мати,
Україну свою шанувати.
……..
Приспів:
За життя за майбутнє дітей,
За щастя за мир всіх людей,
Ви готові безмірно страждати
Як завжди  найдорожче віддати,
……….
Волонтерів я  хочу вітати,
Які прагнуть за нас всіх стояти,
За  щастя дітей всіх не спати,
Вам Подяку всім хочу сказати.
………
Дай нам Бог перемогу здобути,
Ворогів Україні забути,
Стане чиста від ран білизна,
І розквітне кохана Вітчизна.
……
Моя пісня