Молитва лине безупину

Левиа
Душа болить за Украiну,
За ненароджених дiтей,
Що ще збираються у вирiй
У свiт не милосердний цей.

Молитва лине безупину,
Душа вiд болю стугонить,
За милу,ніжну батьківщину
І не спиняється й на мить.

Благослови й помилуй ,Боже,
Своіх,Ти,вірних діточок.
Хай стріли іх минуть ворожі
Адже ,Ти,милосердний Бог.

Пошли,на землю,благодаті
І миру й радості в серця,
Щоб віра в них могла буяти,
Зростала,мовби,деревця.