Гадзинники мераюць пульс

Владимир Кушарев-Вода
Гадзіннікі мераюць пульс,
Быццё варушыцца тэмпам і рытмам...
Надзённая шклянка
яе пітво...
жыццё Як спроба глыткамі...

Алеі трымцяць ...
 ...Па  хадзьбе...
Чалавек апаіўся водарам кветак...
 Але яму мало таго,
       Яму трэба касмічных палётаў....



 Птушкі плывуць у цішыні,
    ці трэба нам бачыць гэта,
         Каб зноўку прыдумаць крылы...