Iarna

Галина Чиореску
Uite iarna a venit,
Timpul cel mai ferici!
Anul Nou deja-i aproape
Cu cadouri, ciocolate.

Pisca gerul obrajorii,
Toti copiii-s rumeori.
Zboara sania la vale !
Mie-mi place iarna tare!!!