Fulgusorii

Галина Чиореску
Un fulg pe palma   mi-a cazut.
Ce mare drum el a facut!!!
Tocmai din cer la mine a venit
Si pe palma mea incet s-a oprit.


Mi-a spus "SALUT!" si mi-a zimbit,
Apoi pe loc  s-a si topit,
Dar altii de sus in zbor coborau,
Si toti impreuna parca dansau.


Ca o plapuma alba peste tot se-asterneau
Si-n mii de culori straluceau, straluceau.
Priveam cu nesat dansul lor minunat,
Cit de frumos Dumnezeu i-a creat !!!