Preaiubitii mei nepotei

Галина Чиореску
Trei puisori, trei scumpe floricele,
Trei inimioare micute ale mele,
Trei ingerasi atit de frumusei
Sunt scumpii nepoteii mei!!!


Aceste trei iubite nume
Le port mereu in rugaciune :
Adina, Maks si Otisor,
Atit de mult de voi mi-i dor!


Sa cresteti mari, traiti in pace,
Caci astfel Domnului ii place.
Sa ascultati si de parinti
Si totdeauna fiti cuminti!!!


                Bunica Galea.
         
                04  decembrie 2015



        P.S.  Acuma deja nu mai sunt trei nepotei, dar
                tocmai cinci ! Slavit sa fie Domnul !!!!