деформированные

Альбатрос 99
Оз тiлiнен айырылган бейшара халыкпыз,
Оз дастурiн умыткан икемсiз мыртыкпыз,
Оз анасын жогалткан есалан болтірікпiз.

Каны абден бузылган iшi шiрiген отiрiкпiз ,
Ата-баба данкынын ошкен оттын кулiмiз,
Уйятсыз турлi мактанган тугел елдерге кулкiмiз.

Оз есiмiздi кайтарып сункар болып самгаймызбе,
Аргымактай тебiренiп намысымызды кайраймызбе,
Канымызды кайнатып оз калпымызга кайтпаймызбе
/Альбатрос/