Вот, неделя декабря проходит

Александр Афонин 4
Перший тиждень грудня вже минає...
Ось, здавалось, і прийшла зима.
Та морозу й снігу ще немає,
Тож зими боялися дарма.

В перший день вона лиш "покропила"
Сумішшю із снігу і води.
Потім, раптом, втратила всю силу
Та й пішла невідомо куди.

І над нами знов осіннє небо,
Поміж хмар, деінде, ще й блакить.
Почекати зиму трошки треба,
Бо оця красуня, мабуть, спить...