Ти-в-менi, а-я-в-тобi

Катерина Жебровська
Ти – в мені, а я – в тобі…
Переливчасті пісні…
Ти – як ти, а я – як я…
Не прикута чистота…

Я – тобі, а ти – мені…
Тихі порухи Душі…
Ти – як я, а я – як ти…
Неприборкані Світи…

Ти – не я, а я – не ти…
Усвідомлені думки…
Я – це ти, а ти – це я…
Спільні Небо і Земля…

04.12.2015