Один день з життя

Князев Дмитрий
Вчорашня кава на столі
Дзвенить будильник
Знов спішить годинник
Сьома ранку,вже вставати час

Хочаб ще п'ять хвилин!!!

Проспав..............!!
Не буває ранок добрим
На роботу йду голодним
По дорозі п'ю гарячий чай

Такий я не один!!!

Хаос..............!!!
Все не так,як має бути
Люди злі,повні отрути
В підприємстві,де вбивають час

Я кращий працівник!!!

Вечір.............!!!
Мене зустрічає кішка
Увесь день мені гріла ліжко
Сумувала!Моє пухнасте дитя

Солодких мені снів!!!
            04.12.15