Давай зустрiнемося

Георгий Грищенко
Давай зустрінемося знову,
Можливо це в останній раз,
Я одягну стару обнову,
Яку беріг й настав мій час.

Обнові цій вже сорок років,
Тісною ще тоді була,
Я нині ж схуднув з усіх боків,
Така вже дійсність наша зла.

А ти вдягни колишню сукню,
Вона можливо зберіглась,
Й згадаймо пору не забутню,
Любов де наша не збулась.

Тоді були ми молодими,
Та наша дружба зберіглась,
Давай зустрінемось такими,
Які ми є в останній раз.
02.12.15.