Кричалки до матчу чу металург динамо п ятниця 04

Владимир Туленко
Кричалки до матчу ЧУ «Металург» – «Динамо» –  П’ЯТНИЦЯ   (04.12.2015), початок о 19:00

Автор:
І що із «Металургом» буде?
Кричіть, як наостанок, люди!
Глузд в Запоріжжі переважить…
Й команди класну гру покажуть!

Примітка:
Цей матч може стати останнім для запорізького «Металурга», якщо до 16 грудня команда не знайде спонсорів. Вже об’явлено, що при відсутності грошей, «Металург» буде розформований, гравці отримають статус вільних агентів. 

М:
Грошей нема, й поки не буде.
Кричіть й про це, ми просим, люди!
Не можна клуб ось так покинуть.
Хай голосніш кричали линуть!

ДК:
Суперників ми поважаєм,
І матч, як треба, відіграєм!
І перемога буде з нами.
Вперед, прекрасний клуб «Динамо»!

М:
Ми крайнім матчі грали в Луцьку,
Та нас там драли не по-людськи!
Ми пропустили 9 «банок»…
А тут й «Динамо» наостанок!

ДК:
М переможем! Нам – то звично!
… Але, і людяно… й технічно.
І віддамо надежну шану.
Тож нас простіть, запоріжани!

М:
Грошей немає грати вдома!
Ми всі не впевнені у тому!
Та гроші є пограть в столиці…
Так нас дурити не годиться!

ДК:
Зіграєм матч оцей ми вдома…
Чи є великий сенс у цьому?
Підкреслимо, бо то є слушно,
«Динамо» - колектив потужний!

М:
Команду просим наостанок…
Не пропустить багато «банок»!
Скоріш за все …  - усе ж програти…
Але, пристойний вигляд мати!

ДК:
«Динамо» - не потрібні травми,
Бо  у команд поступ славний!
Усі думки про матч з «Маккабі»…
Про це не забувай «Динамо»!

М:
Нехай зіграють хлопці хвацько,
Покажуть витримку козацьку!
Хай клич наш наостан несеться!
Хай нам удача посміхнеться!

ДК:
«Динамо» - не звертай уваги!
«Динамо» - лиш одні звитяги!
Завжди всі фани будуть з вами.
Звитяг і перемог «Динамо»!


Автор:
Болільник нині в нас розумний,
От і мотив в кричалок сУмний!
Одні – з грошима… другі – голі…
Недобре щось у нас в футболі!