гьарай хьуй квез, такабур тир инсанар

Луиза Ахмедова Альбертовна
Гьарай хьуй квез,такабур тир инсанар,
Невс вилик кваз эцигзавай къажгъанар,
Кьил вине кьаз-сяймиш тийиз амайбур,
Куьн Аллаhдин сифтен-сифте душманар.
Куьн кесибрал элкъвез-элкъвез хъуьреда,
Жизви кепек акатнавай береда.
Акъваз акьван фимир цавуз,фана я,
Квез Аллаhди гьазурнва чка жегьлемда.
Что Аллаhди рекье тунвай мугьманар,
И дуьньядал алай вири инсанар,
Худад гъиле ава чуьллер-бустанар,
Эй,залум тир фана дуьнья,язух ша!
Зун Аллаhди халкь авунвай са кьал я,
Зи жендекдиз к1анзавайд са ажал я,
Муьгьуьббат кьуьзуь авур аял я,
Эй,залум тир фана дуьнья,язух ша!