Знову!

Андрей Супрун
Колись прийде до нас весна,
бо ті клялись  іти за світлом маяка
Корись лише думкам новим своїм.

Дивись довкола не війна.
Знайди - ген там віків ріка,
а поряд тисячі старих руїн.

Вляглись останні пучки мулу
останні спогади, останні муки...
Спокійна тиха гладь води

Втопила кров боїв минулу
Забрала боїв тих гуки
І льодом все закрили холоди...

Та буде знову та весна,
Розтопить кригу вод живих
Збудуються нові дахи

І знову звалиться війна
простих ударів, віків нових.
Нові шляхи, нові жахи, страхи...