Ох, Иванко, мой Иванко!

Людмила Гусева 3
Вже і листя облітає,
Завітала осінь,
Мій коханий на чужині
Заробляє гроші.

Я подвір'я замітаю,
Думаю про нього,
Кожен день молюся Богу,
Щоб він був здоровий.

Вже і листя облетіло,
Зима на порозі,
А коханий все не їде,
Заробляє гроші.

Ох, Іванко, мій Іванко!
Повертайся швидше,
Заметуть сніга дороги
Не зможеш проїхати.

Скількі ж треба нам тих грошей,
Їх всі не заробиш,
Справимо весілля гарне,
Заживемо добре!