***

Тяглый Игорь
Крали разом газ на Україні,
Рижий лис з лисицею-кумою.
Але це завжди було метою,
Все украсти в бідної людини.
Чхати їм на те що ми бідніем,
Україна стерпе як і ми.
Краще буде коли зрозуміем,
І почнемо діяти самі.
Ющенко поміг не слава богу,
Лис з кумою краще зажили.
І куди шагати нам у ногу?
Як теперіч жити будем ми?