Цукар и пясок...

Владимир Кушарев-Вода
 

           Салодкі ...жарт ці не,
              На мноства кропак,
                І гадзінаЎ,
             Лятуць не стомным россыпам,
                Праз павуціны...
                Гарачай засухі дажджы...

           Падманам ад ІмёнаЎ,
               Хістаецца маўленне,
               Размовы абвясцілі,
                Стварэнні Хуткія Чаргой назваць...

           І вось па крузе Раздразнёна,
            Ад яснасці становіцца лягчэй,
              СустрЭць адценні на пяску...

            ....  Далоні вераць ,
                Что адчыніцца-
                З подыхам жывога...
                шкло...