Брате козаче

Виктория Покора
Брате Козаче ( для Володимира  Данильця та Володимира  Мойсеєнко)

1.Поміж країнами  доріжка в’ється .
З тобою брате  ми -Козаки.
У рідній Україні серце б’ється,
Бо поєднали нас творчості роки.
Спливає час, але ми ,як ті діти,
Що вабить подих щастя і мета,
Даруємо ми посмішки  ,як  квіти.
Бо місія жартувати не проста.
Приспів -
Нумо  брате  Козаче
Від сміху  кожен плаче,
Чекають на гастролі  нас міста.
Нумо брате Козаче,
В нас є шалена вдача
І доля ,ніби міст, між берегів зроста.
2.Ми з гумором  завжди на сцені   разом,
Здолавши   перепони і  мости,
Хай шанувальників зростає база,
І не зіпсують наш талант  роки.
По між країнами доріжка в’ється,
З тобою тезка Вова ми Козаки.
Нехай всім в  Україні весело живеться .
І з миром линуть всі її річки !