В дпусти...

Татьяна Земляная
Відпусти я благаю щоночі,
Відпусти не тримай.
Я кохаю тебе, більш ніж хочу…
Я прошу відпусти… і скажи не кохай…

Я не вмру і не буду кричати,
Я не стану робить людям зло.
Я клянуся, що буду мовчати.
І бажати тобі лиш добро.

Прийде сум і закрию я очі,
Уявлю, як цілуєш мене.
Я кохати тебе дуже хочу,
Та із часом кохання мине.

Відпусти я прошу, я благаю…
Не кидай, не жени.. відпусти…
Просто тихо скажи… не кохаю…
Як же серце болить… відпусти…