Страшный Твой Престол Божественный...

Виталий Евграфов
*  *  *
Страшный Твой Престол Божественный,
Житие мое лукавое:
В пору горькую, в час бедственный
Обвинят дела неправая.

Кто избавит мя тогдашния
Нужды, скорби и унылости,
Не помилуеши аще Ты,
Христе Боже, яко Милостив.