Укра на люба, ,в школу, ,

Виталий Пось
   
Над головою в небі
Живуть зірки далекі
I серед них є мрія
Це рідна Україна

У неї є  чудова
I найрідніша мова
Вид Луцька до Сумщіни
Це наша Україна

уууу  Україна наша ненька мила
уууу  В моім серці тільки ти єдина
уууу  Маєш кращіх ти синів у світі
уууу  Ми цінуєм ці щасливі миті

Даруєш ранок теплий
Над хатою лелеки
Душі моий надію
Я так цьому радію

Нехай війни не буде
Живуть у мирі люди
Свого навчу я сына
Любити Україну