Бажання

Людмила Дубищева
Я бажаю тобi слiв найкращих i теплих,
Я бажаю тобi друзiв вiрних, вiдвертих,
Щоб зiгрiло тебе сонце свiтлом яскравим,
Щоб завжди був щасливим, не потрапив за грати.

Я бажаю тобi дiточок i дружину,
Я бажаю тобi дуже добрий будинок,
Нехай щастя на завжди збереже у долонях,
Нехай зiроньки свiтять, твоэ щасття поповнять.

Я бажаю тобi щоб тобi побажати?
Щоб так довго жили твоi тато тай мати,
I любили тебе опiкая усюду,
Тай коли тобi зле були поряд у смуту.

Я бажаю тобi очi добрi i мудрiсть,
Я бажаю тобi щастя, спiву i люднiсть,
Щоб ти душу зберiг,
Пом'ятая роками,
Я тебе так люблю, щасття буде всеж з нами.