Physical Death from the Earth. Кейбоард-фитнес

Вальдемар Керенский
(я) покупаю disk за - диском
much scared

by simplicity
меж строk :
   \ промышленностью :

  -  Insert
pls
    the

       System disk  .. .                (? )
               
 Und  -  when you're ready
Be - got prepared - to dump
  The Physical Memory - out and down Ъ

 - Да \ хрен с ним ! -  смотрю
на blue-экран ,
  kak будто-бы , шо-called
баран ... !

 - If get ready
Press (any ) button    Ъ     !                (? )

 ... ни тянет kompik музыку - вообще  !  ...

Tonight no
need you i -  as well as smelling  ugly dully Ъ



  *  a System Disk  - (i.e. )... the brainЪ