Школьные года

Виктор Хряпко
Щодня приходим в рідний клас
І радо він стрічає нас.
Летить, летить за часом час
Все це згадаєм ми не раз.

Задзвонить весело дзвінок,
І всі спішим ми на урок.
В знаннях вперед ми зробим крок
Для цього вчим все назубок.

Нам разом весело щодня
Нові одержувать знання
І ми гризем наук зерня
Щоб йти в житті не навмання.