Идолы души не имеют

Елена Полищук -Зелинская
Який пан - така й прислуга.
Яка країна -такий народ.
Лесні думки -хитра облуда
А ще страшніше- цар Ірод.

Його,ще й досі  добре знають,
Тай пам'ятатимуть завжди.
Бо ідоли душі немають,
Всі вони  слуги  сатани.

Тай нам, якось так не повЕзло,
А привело, все до біди
Куди не підеш, дуже страшно
Кругом розкидані кістки.