Посвята

Ольга Харченко 2
Догорить багаття
І бажання до волі.
Як же сталося так, я питаю у долі,
що в коротше миття забирає до себе
Доля найхоробріших людей із життя
Я спитаю у долі,
Чому ж вона самих хороший людей мордує
І найостанніші роки життя
У найстрашніших муках руйнує
Дорогить багаття
І бажання до волі,
Пташки в небо візьмуть оту душу людську.
Певно,там буде краще без страху, без болі-
Не прокинутись більш у холоднім поту.