Вори в ридний хати

Николай Пазюра
Коли вор до хати входить,
починає гробувать.
То хозяїн коли в дома,
його пикой об кровать.

Ну а ми в своїй країні,
в рідній ненькі Україні.
Тільки дивимось усі,
як її грабують всі.

Ті хто в владі прописались,
хліб з ікоркою жують.
Не один уже десяток,
в раді як клопи живуть.

Кров сосуть із Укераїни,
стонуть люди крізь усі.
Може досить нам терпіти,
пора в хаті підмести.

Навести у крізь порядок,
милий БОЖЕ, поможи!!!!!
Нам прибрати в Україні,
всіх ворів нам знищити.

Хай не зразу, поступово,
тільки треба нам усім.
знов збиратись на майданах,
не по одинці, людям всім.