Память о минувшем свято береги

Ольга Новосветловка
У плині часу неспиннім
Знайди себе, людино…
Пам'ять про минуле свято бережи,
Світлому майбутньому, - чисті береги.   

Хай у ньому сяють правда і добро,
Людяність, порядність, світло і тепло.
Від сердець відкритих й чистої душі
В щасті і любові житимуть усі.
          
                Новосвітлівка