перший

Мазафака Мазафака
Місто яскравих вогнів,
кави, бруківки, трамваїв.
Місто, де швидко минають дні.
Так, що навіть не помічаєш.

Місто шалених пригод,
де кожен знайде себе.
Місто незрозумілих погод,
то сонце світить, то дощ іде.

Місто добрих людей,
Хоча ні, і поганих.
Серце вистрибує із грудей
Через них, «коханих».

Ще багато чого не сказала,
та мене вже чекає вокзал.
Тікаю від скверів та ратуш
Й сідаю в автобус Львів-Калуш.