Слежу за маяками

Серов Анатолий
Нет
Острого
Зрения!
Какое
Мучение!

В тумане -
Сметане
Не вижу
Остова
Канонерского
Острова.

Но в том же
Тумане
Слежу
Глазами
За маяками
Я с полу-
Острова.

И очень
Толстыми
Пишу
Я даме
Одной-
Стихами...