Доля

Татьяна Сантурова
Потихеньку, крок за кроком,
від уроку до уроку -
так життя моє тече.

Від питання до питання,
від завдання до завдання
я іду, а Доля тче.

Нитка біла, нитка чорна,
як веселка - кольорова,
тільки сірої нема.

Бо немає сірих ниток
там, де сміх лунає діток,
де завжди живе весна.

Мої діти-гороб'ята!
В ваші чисті оченята
пильно-пильно гляну я.

Знайте, що завжди і всюду
з вами я була і буду -
то є доленька моя.