Помню, очень хотел гамак

Моби Дик 3
Серцем до серця,
Душею до душі.
Ти тільки не сердся,
Прошу, не кричи.

Я разом з тобою,
Ти не один.
Я за тебе горою,
Пробач за слово гірке, як полин.

Я не хотіла,
Чесно тобі кажу.
Душа в мене дуже тремтіла,
Дай зазирнути в очі, прошу.

Ти мені так потрібен,
Як ніхто і ніколи, це так.
Давай не про чорне, про біле,
Пам'ятаю, дуже хотів гамак.