Пачуцц гэта

Владимир Кушарев-Вода
  Пачуцці гэта,
  Зоркі зробленыя,
     З пылу,
          Сёння нараджаецца каханне...


           Кветка адказвае
             на пытанне рэчаіснасці,
                Які ён сусвет,
                Але яна Ўсё роўна застаеца кветкай.

                Пітво са смакам кахання,
                Як простая гарбата,
                Знікае сама па сабе,
                Але застаецца адбітак,
                Які хоча быць фундаментам...
                На Усё жыццё...

                Толькі вочы глядзяць у розныя бакі,
                Са зЬявамі прыроды існуе суадносное....