А я не скорюсь

Людмила Стременовская Полищук
Ти кажеш :"Додолу",
А я пiдiймусь,
Ти кажеш: "Недоля"-
Вiд  щастя смiюсь,
Ти кажеш: "Несила"-
Я все подолаю,
Ти кажеш: "Не мила"-
Кохана й кохаю,
Ти кажеш що чорне-
Я барвами сяю,
Ти кажеш:  "Зима вже",-
Купаюсь в розмаї,
Ти кажеш  що старiсть,-
А я молодая,
Ти кажеш: "Зухвалiсть!,-
Зухвалiсть. Я  знаю.