Материалы к словарю рифм и рифмоидов - пагуба

Николай Бушенев
ПАГУБА
благу бы
отвагу бы
гагу бы
салагу бы, влагу бы
флагу бы
магу бы
бумагу бы
брагу бы, оврагу бы, к оврагу бы
флягу бы
стягу бы
Яго бы
якобы
падуба
палуба
парубок
пагода
ягода
сла'бо, да (?)
патока
патоку
Ладога
радуга
слабого
паводок
карябала, накарябала
пала, да (?)
падала
плавала, поплавала, проплавала, сплавала
плакала, заплакала, поплакала, проплакала
квакала, заквакала
звякала
калякала
брякала
ка'мбала
"Палома"
пауза
казуса
Бахуса
пакгауза
Брокгауза
приказывай
одинаково
всякого
Якова
Кракова 
бега бы
пегого
строго бы
много бы, немного бы
миногу бы
пуга бы
Буга бы
Пуго бы
пригуби (при-гу-би)

8 декабря 2015 г.
бегу бы