а ындым

Фархат Ягудин
Мин д; ;а;ындым ;ине
К;т;м осраш;анды
;ин только к;т к;т мине
Бе;;е; осраш;ан урынды
Мин ти;;ан килермен
;ин борсолма ;ына
минен килг;нде ;ин   белер;ен
Тик мин ;ине яратам ;ына