Так легко

Юля Дереко
Вона тобі тихо читала, поки ти спав,
на вушко тобі наспівувала пісні.
А ти ніяк на її не впливав,
тільки марив собі уві сні.

Вона пішла і двері не замкнула,
а її ти бачить не хотів,
вона тобі очами натякнула,
а ти її і не провів.

Навіть не посмів.
Ти так легко здався,
ти так легко відпустив.