дебюсси

Палад
де лунає дебюссі
часом шнітке та бетховен
там зберуться геть усі
буде храм мистецтва повен

кращих душ і ще бо`зна
ким нараз надметься зала
я ввійду
мов ти одна
дійству статись наказала