***

Виктор Буртин 3
Наші очі сліпі ,
Тільки зовнішність бачать ,
І не бачать душі ,
Що нічого не значить ,

В світі , де " краса "
Засліпила масиви ,
Хоч людина й пуста ,
Головне , що красива ...

Наші вуха глухі ,
Ми повз них пропускаєм ,
Звук , що поміч благає ,
А почуємо те .... , те , що нас зігріває .

Ми засуджуєм всіх ,
Ті - дурні , ті - ледащі ,
Виставляєм на сміх ,
А самі ми , чим кращі ?