Траектория тартара

Евген Молчальник
Маршевый строй
Планет парада
Чёрной землёй
Ума Паллада

Гранитом наука
Знаний надгробия
Учения скука
Миф узколобия

Искусства великого
Звёздные тернии
Не для безликого
Племени черни

Безумие свинца
Треснувшей колбой
Златого тельца
Писаной торбой