Голуб

Инна Беленськая
Ти прости мене- прощай!
Голуба мого ти приручай-
Це моя душа до тебе ходить ...
Важко, я без тебе тут не можу...
Днів багато, роки розділили,
Душа в душу ми з тобою жили,
Шлях короткий випав - я пішла,
Та до тебе проситься душа...
Любий мій , живи - я зачекаю ,
Ти з життя візьми за нас обох.
Діточок на ноги підніми,
Внуків дочекайся і прийди ;
На розлуку рідний не сердись ,
Я з тобою поруч і завжди.