ким?..

Виктор Сурженко
…здається, однаково іде час, сходить небо сльозами, схожі міста і люди,
селяни з їхніми простими і належними звичками, різне і таке інше …
але, коли пильніше придивитися, ти побачиш, я бачив: земля, як ніч – важка,
коли тисне на мертві груди, як падає на лице… в той же час на душу…
по-різному відкривається таїна Істини, у різні часи життя 
кимось невидющим нам, проведена між нас межа добра і зла…