Помолися, мiй брате!..

Андрей Бабич Днепр
Помолися, мій брате!..
Як і я, -  помолись.
Пам’ятаєш, -  колись
Наставляла нас мати
Бути завжди разом?
Того Бог покарає
Найстрашнішим Судом,
Хто рідню забуває...