Зимова нiч

Мохнатая Анна
Зимова ніч.Зелені очі.
Я їх побачити так хочу,
Але між нами сім годин,
а на розмови п"ять хвилин.
Зимова ніч пульсує в жилах.
Те,що ти пишеш-це так мило.
На це не маю права я
Бо вже не вільна,не сама.
Зимова ніч.Зелені очі.
Я Вас забути швидше хочу!
Під ранок вітер в серці стих,
а поруч пара голубих.