Материалы к словарю рифм и рифмоидов - наспех

Николай Бушенев
НАСПЕХ
на' смех
на стих (!)
Насть, их
данайских, синайских, дунайских
майских
нарвских
албанских, кубанских, афганских, панских, испанских, ханских
канадских
братских
голландских,
гренландских
нидерландских
финляндских
итальянских
дамских, сиамских, хамских
в маске б
январских
ноябрьских
мадьярских
аспид
ха, спит (!)
ха, спирт (!)
ха, спин (!)
на, псих
лязгнет
настежь